Wat doet DentalCrew?

Zélf recruiten is nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest. DentalCrew is een nieuw platform in de branche waarop mondzorgpraktijken de door DentalCrew gescreende kandidaten zelf uitzoeken door middel van een geavanceerde zoekmachine. DentalCrew maakt hiermee de volgende stap op het gebied van online recruiten.

Do It Yourself (DIY) op het gebied van vinden van personeel op het internet is een trend die niet meer te stoppen is. Sinds social media zijn intrede heeft gedaan is het speelveld om personeel te werven & selecteren spectaculair verschoven van traditioneel naar online platformen. Denk aan Linkedin, Facebook en andere platformen die aan de wieg van deze verschuiving hebben gestaan. DentalCrew speelt echter in op de volgende ontwikkeling en dat is dat generiek verschuift naar specifiek waardoor de mondzorgbranche zijn eigen omgeving met eigen taal en zoektermen krijgt. 
Van het traditionele Werving & Selectie bureau naar het Zelf Doen via het internet heeft DentalCrew een prachtig innovatief platform ontwikkeld. Eén omgeving waar iedereen dezelfde taal spreekt binnen één branche, zorgt voor zoekresultaten zonder vervuiling. Het platform is alleen toegankelijk voor mondzorgpraktijken en mondzorgprofessionals. Bemiddelingsbureaus of andere partijen zijn uitgesloten. Wanneer er een match is kunnen beide partijen prima zelf tot een overeenkomst komen of daar de hulp van DentalCrew voor inschakelen.