Veelgestelde vragen

ALGEMENE VRAGEN:

Wat moet ik doen als ik geen e-mail met bevestigingslink heb ontvangen na registratie? 

Als je binnen enkele minuten geen e-mail met bevestigingslink ontvangt, kan het zijn dat deze tussen je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Ook daar geen mail? Neem dan contact met ons op via info@dentalcrew.nl

MONDZORGPROFESSIONALS:

1. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het platform?

DentalCrew is voor kandidaten gratis, dus probeer het kosteloos uit.

2. Wie kunnen lid worden van het platform?

Iedereen die werkzaam is binnen de mondzorg kan lid worden van het platform, of je nou een medewerker in loondienst, een zzp’er of een fulltimer/parttimer bent. We zullen altijd met jou een telefonische check doen alvorens je voor praktijken vindbaar wordt.

3. Hoe maak ik een profiel aan op het platform?

Je kunt een profiel aanmaken op het platform via de knop ‘GRATIS AANMELDEN’ of via de knop ‘Inschrijven mondzorgprofessionals’ op de homepage.

4. Hoe wijzig ik mijn profiel?

Je wijzigt je profiel door in te loggen met je account. Klik in de menubalk aan de rechterkant op ‘Mijn profiel’. Je kunt je profiel per blok aanpassen door op het icoontje met het potlood te klikken.

5. Ik ben niet meer of anders beschikbaar. Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Ga naar je profiel en pas de dagen en zonodig de uren aan aan je actuele beschikbaarheid.  Ben je momenteel helemaal niet beschikbaar zet dan je beschikbaarheid ergens ver in de toekomst. Dan blijf je wel vindbaar en zou je eventueel een uitnodiging kunnen krijgen indein een praktijk je persé wilt spreken. Het is altijd aan jou om wel of niet op de uitnodigingen in te gaan.

Besef dat je jouw profiel je gehele loopbaan in de toekomst kunt gebruiken. En ben je -tijdelijk- niet beschikbaar zet je je beschikbaarheid -ver- in de toekomst

6. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de link ‘Wachtwoord vergeten?’ in het inlogscherm. Je krijgt dan een link toegestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken.

7. Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? 

Om je wachtwoord te wijzigen, log je in met je account. Klik in de menubalk aan de rechterkant op ‘account’. Je kunt je wachtwoord wijzigen door op het icoontje met het potlood naast ‘wachtwoord’ te klikken.

8. Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Om je e-mailadres te wijzigen log je in met je account. Klik in de menubalk aan de rechterkant op ‘account’. Je kunt je e-mailadres wijzigen door op het icoontje met het potlood naast ‘e-mail’ te klikken.

9. Wie kunnen mijn contactgegevens bekijken?

Jouw contactgegevens kunnen alleen worden bekeken door het team van DentalCrew. Praktijken die ingeschreven staan met een account op het platform zien géén contactgegevens.

10. Kan ik vanuit het platform als mondzorgprofessional zelf contact opnemen met praktijken? 

Nee, praktijken nemen altijd contact met jou op. 

11. Hoe werkt de beschikbaarheidfunctie?

Het platform werkt met twee soorten beschikbaarheid: één voor werkplekken voor de langere termijn en één voor waarnemen/flexpool. Je lange termijn-beschikbaarheid kun je in je profiel aangeven onder het kopje ‘beschikbaarheid’. Je kunt hier aangeven per wanneer je weer beschikbaar bent, hoeveel uren per week en op welke dagen. Naast de lange termijn-beschikbaarheid kun je in je profiel ook aangeven of je benaderd wil worden voor waarneming of invallen. Door in de zoekmachine te filteren op ‘waarnemen/flexpool’ binnen een gekozen functie, kunnen praktijken eenvoudig een groepsuitnodiging versturen. Via deze groepsuitnodiging worden alle mondzorgprofessionals die doorgegeven hebben beschikbaar te zijn voor waarnemen of invallen, tegelijkertijd benaderd. Je kunt reageren op deze uitnodiging door rechtstreeks te bellen of te mailen met de praktijk.

12. Welke gegevens in mijn publieke profiel zijn zichtbaar voor praktijken?

Behalve je naam, emailadres en telefoonnummer en adres zijn alle gegevens in je publieke profiel zichtbaar voor praktijken. Adres en huisnummer zijn geen verplichte velden, postcode is wel verplicht. Zonder dat kun je niet gevonden worden.

13. Waar kan ik terecht met suggesties, opmerkingen of klachten?

Suggesties, opmerkingen of klachten met betrekking tot het platform kun je mailen naar: info@dentalcrew.nl

PRAKTIJKEN:

1. Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het platform?

Het aanmaken en gebruik van een account op het platform is geheel kosteloos. 

2. Hoe werkt het uitnodigen van kandidaten?

Tijdens het zoeken kun je potentiële mondzorgprofessionals nomineren. Druk hiervoor op de knop ‘nomineer’ onder de profielfoto van de mondzorgprofessional. Wanneer je nominatielijst klaar is, kun je deze mondzorgprofessionals een uitnodiging sturen. Er mogen maximaal 5 kandidaten in 1 keer worden uitgenodigd!

3. Kunnen mondzorgprofessionals vanuit het platform rechtstreeks contact opnemen met de praktijk?

Nee, mondzorgprofessionals moeten altijd eerst uitgenodigd worden om te kunnen reageren op een vacature of waarneem/inval situatie.

4. Kan ik als praktijk zelf bepalen welke arbeidsovereenkomst ik aanbied?

Ja, het platform gaat niet over arbeidsovereenkomsten met mondzorgprofessionals, dit is iets waar de praktijk en de mondzorgprofessional zelf afspraken over moeten maken.

5. Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Om je e-mailadres te wijzigen log je in met je account. Klik in de menubalk aan de rechterkant op ‘account’. Je kunt je e-mailadres wijzigen door op het icoontje met het potlood naast ‘e-mail’ te klikken.

6. Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord te wijzigen log je in met je account. Klik in de menubalk aan de rechterkant op ‘account’. Je kunt je wachtwoord wijzigen door het icoontje met het potlood naast ‘wachtwoord’ te klikken.

7. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de link ‘Wachtwoord vergeten?’ in het inlogscherm. Je krijgt dan een link toegestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken.

8. Waar kan ik terecht met suggesties, opmerkingen of klachten?

 

Suggesties, opmerkingen of klachten met betrekking tot het platform kun je mailen naar: info@dentalcrew.nl