Testimonials

Lees hier de eerste enthousiaste reacties van mondzorgprofessionals die zich hebben ingeschreven op het platform!

Testimonial (I)

Als tandarts ben ik al langer op zoek naar een mogelijkheid om mijn vaardigheden in de implantologie te etaleren om zo een extra werkkring te vinden die mij aanspreekt. DentalCrew biedt nu deze mogelijkheid. Ik hoef niets meer te doen dan mijn profiel compleet in te vullen en ik weet zeker dat ik door de juiste praktijk wordt gevonden. Tandarts K. te H.

Testimonial (II)

Over drie maanden loopt mijn contract af en ik wil graag in een leuke praktijk werken als preventie-assistente. DentalCrew is voor mij nieuw, maar ik heb het gevoel dat dit voor mij een mooie manier is om een andere baan te vinden, ofwel, de praktijk vindt mij. Dat is ook wel spannend … ik kan nu precies aangeven wat ik in mijn mars heb en word op basis van mijn vaardigheden en beschikbaarheid gevonden en hopelijk uitgenodigd. Hoe makkelijk kan het zijn. Petra G. uit Amsterdam

Testimonial (III)

Als ZZP-er wil ik graag in meerdere praktijken als mondhygiënist werken. Maar ik wil daarnaast ook waarnemen bij zwangerschap of plotselinge uitval door ziekte. Met mijn profiel op DentalCrew kan ik heel eenvoudig gevonden worden en dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend. Voor mij een zeer welkome oplossing. Michelle van L. uit Utrecht.