Zoekmachine doet het werk

DentalCrew biedt een zoekmachine aan waar kandidaten op een zeer verfijnde manier gevonden kunnen worden. Denk aan; functie, vaardigheden, ervaringsjaren, beschikbaarheid, postcode gebied, talen, opleidingen, links handig, rechtshandig etc.

Vacatures gericht versturen zonder gedoe

Geen vacatures meer hoeven plaatsen en wachten op wie er gaan reageren. Als praktijk verstuur je gericht geselecteerde mondzorgprofessionals de vacature toe. Deze omgekeerde methode gaat de praktijk veel tijd en geld besparen. 

Waarneming/Flexpool

Mondzorgprofessionals geven in hun profiel aan of of zij tevens beschikbaar zijn voor waarneming of invallen bij ziekte, zwangerschapsverlof en vakantie. Wanneer het filter wordt aangezet kunnen dié mondzorgprofessionals rechtstreeks benaderd worden met de uitnodiging of zij willen komen waarnemen of invallen vanuit de gescreende flexpool.

Alle mondzorgprofessionals op één plek

Zelf recruiten is een trend die niet meer te stoppen lijkt. Op het platform van DentalCrew kun je zelf 24/7 doeltreffend op zoek naar de juiste kandidaat. Neem de regie in eigen hand en vind alle mondzorgprofessionals op één centrale plek. Dat bespaart tijd en ook zeker geld!

Rechtstreeks contact, zonder tussenpersonen

Op het platform van DentalCrew maak je als praktijk rechtstreeks contact met de mondzorgprofessionals, zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Het enige wat DentalCrew doet is checken of de uitgenodigde mondzorgprofessionals daadwerkelijk beschikbaar en gemotiveerd zijn. Zo vind je op een snelle en gecontroleerde manier beschikbare mondzorgprofessionals.

Full- of parttime, payroller of ZZP'er? Kies maar.

Onze zoekmachine is speciaal ontwikkeld voor de mondzorgsector. Via filters kom je terecht bij de mondzorgprofessional met de juiste skills en de contractvorm van jouw voorkeur. Ga eenvoudig op zoek in een vijver vol professionals!

De voordelen

  • Zélf mondzorgprofessionals recruiten en uitnodigen
  • Bij waarneming of invallen zelfde procedure
  • 24/7 toegang tot het platform
  • Verloning mogelijk via DentalCrew
  • Garantieregeling van toepassing
  • Korting met Dentalliance-punten
  • Verrassend lage prijs!

Korting met Dentalliance-punten

DentalCrew is partner van Henry Schein in het Dentalliance-programma. Je krijgt een leuke korting wanneer je met punten van Dentalliance betaalt!

Meer te weten komen? Meld je nu gratis aan!

Ervaar de voordelen van DentalCrew. Kijk gratis rond. Niet bestellen is niet betalen. En de tarieven zijn spectaculair laag!