Over ons

Om Werving&Selectie in de tandheelkunde rigoureus te veranderen en te vereenvoudigen is dit geavanceerde online platform ontwikkeld. Met als doel dat praktijken zélf gescreende mondzorgprofessionals vinden met een zeer vernieuwend businessmodel.

Veel traditionele markten zijn in korte tijd sterk veranderd. Zo heeft het hotelwezen Airbnb als concurrent gekregen. Maar ook de detailhandel met het online shoppen en taxi-organisatie Uber zijn grote voorbeelden waarin businessmodellen volledig op zijn kop zijn gegaan. Kortom: Do It Yourself is als trend enorm in opmars. Zo ook in de tandheelkunde, want wie weet beter welke mondzorgprofessional het beste past in het team, dan de praktijk zelf?

Wij zijn Iris Dijkgraaf en Erik Garritsen van Jouw Mondzorg Job. De gecombineerde ervaring van de werving&selectie (Iris) met de ervaring als meerstoelspraktijkhouder (Erik), gaf ons een hele goede basis om in de tandheelkunde het verschil te gaan maken. Al vanaf de start van Jouw Mondzorg Job hadden we de intentie een nieuw model voor de mondzorg te ontwikkelen, waardoor praktijken en kandidaten elkaar makkelijker en tegen lage kosten kunnen vinden. Dat betekende de processen bestuderen en investeren in tijd en geld voor de techniek.
De start was medio 2015 met een Flexpool App waarmee snel, bij uitval door ziekte, een invaller gevonden wordt  waardoor het afbellen van patiënten tot een minimum beperkt kan worden. Gevolgd door een geheel nieuw concept in 2016: DentalCrew. De Flexpool is hierbij geïntegreerd. Wij zijn er van overtuigd dat we hiermee een belangrijk instrument kunnen bieden en we staan nog maar aan het begin. De mogelijkheden zullen alleen maar toenemen en dat is een kwestie van tijd.